jueves, 16 de marzo de 2017

Η Ισπανία τιμώμενη χώρα στην 4η FOOD EXPO 2017!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της 4ης FOOD EXPO θα βρεθεί η “βασίλισσα της γαστρονομίας” της Ιβηρικής Χερσονήσου, με σημαντικούς chefs που ορίζουν τις παγκόσμιες τάσεις. 

Η Ισπανία θα έχει προνομιακή παρουσία και στο Mediterranean Food Experience (Hall 1), καθώς ο σεφ Sergio Garrido από τη Μάλαγα θα εκπροσωπήσει μαγειρικά τη χώρα του στο φεστιβάλ το Σάββατο 18/3 στις 15:00.


Η ισπανική βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών
Η ισπανική βιομηχανία τροφίμων και ποτών ήταν ανέκαθεν ισχυρή στις εξαγωγές, εξασφαλίζοντας μία πολύ υψηλή θέση στις προτιμήσεις τόσο των παραγόντων του κλάδου, όσο και των καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Σήμερα, η βιομηχανία της Ισπανίας κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Ο ισπανικός γεωργικός τομέας δεν αφορά μόνο την παραγωγή πρώτων υλών: οι επιχειρήσεις μεταποίησης αποτελούν τον μεγαλύτερο βιομηχανικό τομέα στην Ισπανία όσον αφορά τις πωλήσεις (πάνω από 90.000 εκατομμύρια ευρώ) και την τέταρτη μεγαλύτερη μεταποιητική βιομηχανία στην Ευρώπη, πίσω από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. 

Οι γεωργικές εταιρείες στην Ισπανία μεταποιούν περισσότερο από το 70% της παραγωγής και προσφέρουν ποσότητα που αντιστοιχεί σε πάνω από 120 εκατομμύρια γεύματα την ημέρα. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡Buen fin de semana!